Skip to content

Miss Nederland Rahima Dirkse binnenkort in Hand in Hand

Op maandagavond 9 juli kroonde een jury de 24-jarige Feyenoord supporter Rahima Dirkse uit Rotterdam tot Miss Nederland 2018. Op de Open Dag van Feyenoord poseerde Rahima voor de camera van Peter Tetteroo voor een later te verschijnen interview in de Hand in Hand van De Feijenoorder. Rahima: “Ik kom bij Feyenoord sinds ik met een groepje vrienden en vriendinnen van de middelbare school regelmatig naar de Kuip ging. We stonden op vak Z en het leukste vond ik altijd het zingen en dan vooral met ‘Komen wij uit Rotterdam, ken je dat niet horen dan’ en dan daarna uhuhuhuhuhuhu.”

Na de bekerfinale deelde ik samen met wat andere meiden de rode jassen uit aan de spelers. Erg leuk. De kampioenswedstrijd zag ik in een Feyenoordkroeg in de Bergse Polder. Daarna gauw naar de fontein en met z’n allen erin. Feest vieren. Jammer dat ik er een litteken op mijn been aan overgehouden heb, maar aan de andere kant is het een prachtig souvenir aan die geweldige dag.
Nu ben ik in training voor de Miss Universe Verkiezing in het najaar. Ik wil, net als alle Feyenoorders, altijd winnen, dus daar doe ik alles voor.”

Veel succes Rahima. Misschien moet je ons shirt op die verkiezing dragen, het staat je goed. Op weg naar weer een cup!

Leden van De Feijenoorder inclusief Hand in Hand ontvangen automatisch het interview met Miss Nederland. Nog geen lid? Voor 3 tientjes per seizoen ben je lid en valt Hand in Hand automatisch op je deurmat! Klik hier om je aan te melden!