Skip to content

Europa League loting

Feyenoord neemt het in de derde voorronde van de Europa League op tegen Górnik Zabrze uit Polen of het Slowaakse AS Trenčín.

Op donderdag 2 augustus is definitief duidelijk tegen wie Feyenoord de Europese campagne van het seizoen 2018-2019 begint. Die dag is in Slowakije de return van het tweeluik tussen Górnik Zabrze en AS Trencín.

De wedstrijden in de derde voorronde van de Europa League worden gespeeld op donderdag 9 en donderdag 16 augustus. Feyenoord speelt eerst uit, waarna op 16 augustus de return in De Kuip op het programma staat.

Georganiseerde supportersreis

De Feijenoorder organiseert geen supportersreis naar de de uitwedstrijd in de 3e kwalificatie ronde van de Europa League.

Een vliegreis is op deze korte termijn duur en niet rond te krijgen. Door diverse oorzaken laten we ook geen bus rijden. Een van de redenen is dat  de voorverkoop pas een week van tevoren kan worden opgestart.

We hopen allereerst dat Feyenoord de volgende ronde haalt en dat we verderop in het toernooi mooie tegenstanders treffen waarbij een georganiseerde supportersreis kan plaatsvinden.