Skip to content

Feestbus Feyenoord-Groningen vanuit het Noorden

Net als het afgelopen seizoen zet De Feijenoorder weer een feestbus in vanuit het Noorden van het land! Voor de wedstrijd Feyenoord–Groningen op zondag 25 november 2018. Reis jij gezellig met ons mee?

Details
Vertrekplaats: Borger (om 09:00 uur)
Eerste stop: NS Station Assen (omstreeks 09:30 uur)
Tweede stop: NS Station Hoogeveen (omstreeks 10:00 uur)
Laatste stop: NS Station Zwolle (omstreeks 10:40 uur)

Vanuit Zwolle zal er naar de Kuip gereden worden, zodat er nog voldoende tijd is voor een goede PMDS. Na de wedstrijd zal de bus weer vertrekken naar het noorden van het land.

Prijs
De prijs voor de feestbus vanuit het Noorden is voor leden van De Feijenoorder €30 per persoon. Niet leden betalen €40 per persoon. Nog geen lid? Word lid van De Feijenoorder en profiteer direct van ledenkorting!

Wedstrijdkaarten
Er zijn een aantal wedstrijdkaarten beschikbaar via de vereniging (vak Y) voor de wedstrijd. Dus wil je mee met de bus inclusief wedstrijdkaart? Reageer dan snel! Een bus+wedstrijdkaartje kost voor leden €60. Niet leden betalen €70. Nog geen lid? Word lid van De Feijenoorder en profiteer direct van ledenkorting!

Opgeven
Aanmelden gaat gemakkelijk door een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van ‘Feestbus Feyenoord-Groningen’ met de volgende gegevens:
– Je voor en achternaam
– Opstapplaats
– Je telefoonnummer
– Je lidnummer (indien lid van De Feijenoorder)
– Aangeven of je alleen met de bus wilt reizen of ook een wedstrijdkaart wilt.

Betalen
Bij aanmelding voor de feestbus graag na e-mailbevestiging van De Feijenoorder betalen via het volgende rekeningnummer: IBAN: NL12RABO0333824466, t.a.v. De Feijenoorder o.v.v. je naam en ‘Feestbus’.

Reisinformatie
De Feijenoorder zorgt voor reisbegeleiding gedurende de reis. Elke deelnemer ontvangt bij aanmelding een bevestiging. Uiterlijk 1 week voor aanvang van de reis ontvang je een e-mail met de exacte vertrektijd, adres en verdere informatie.

Direct na de wedstrijd zal de bus op dezelfde plek vertrekken waar je afgezet bent (vlakbij de Kuip).

Tot op 25 november!