Skip to content

Wat gaan we doen vandaag?

Tekst: Rody | Foto: Edwin Verheul

Voorbeschouwing Feyenoord-FC Utrecht

Afgelopen zondag werd pijnlijk duidelijk waar de zwakke plekken van dit Feyenoord liggen. De tegenstander zet hoog druk en Feyenoord heeft niet het vermogen om zich eronderuit te voetballen. Lange ballen op Van Persie hebben weinig zin, die zijn we snel kwijt. Hoe komt dit Feyenoord dan aan voetballen toe?

Ayoub?

Ik zou graag Ayoub een keer willen zien, vanaf het begin dan, hé. Niet weer 15 minuutjes als de wedstrijd al gelopen is. Met zijn drive en techniek moeten we toch ruimtes kunnen creëren? Nu zal FC Utrecht niet zo goed zijn in hoog druk zetten als AZ. Maar toch, we hebben zo’n speler als Ayoub nodig.

FC Utrecht

De Domstedelingen hebben een roerige tijd achter de rug. Trainer Jean-Paul de Jong is de laan uitgestuurd. Na dit interview lijkt dat niet meer dan logisch:

Dick Advocaat zal de ploeg weer naar de subtop moeten leiden. Afgelopen zondag werd in de Galgenwaard met 1-2 verloren van FC Emmen. Het is duidelijk dat er een en ander fout zit. Binnen een week kan er geen geoliede machine worden gevormd, daarom zal Dick waarschijnlijk eerst proberen z’n defensie dicht te metselen. Aan ons de taak die muur af te breken.

Hup Feyenoord!