Skip to content

Nieuwe Feyenoord-spelers ontvangen Rotterdams welkomstpakket

Vandaag ontvingen de vier nieuwe spelers die Feyenoord deze zomer heeft verwelkomd, van De Feijenoorder een Rotterdamse welkomstpakket. Jordy Clasie, Joris Delle, Luis Sinisterra en Yassin Ayoub ontvingen elk een kist vol typisch Rotterdamse producten. De Feijenoorder wenst de spelers veel succes bij Feyenoord en hoopt dat zij zich thuisvoelen in Rotterdam.

De Feijenoorder bedankt de volgende sponsoren die het Rotterdamse welkomstpakket hebben mogelijk gemaakt: Gym & GinDe ballententEuromastMuseum RotterdamSpido, Nultien kleding, FRFC1908Jordy’s Bakery, Eus RooversTrichis, Tattoo BobMiniWorld RotterdamKeurslager Van Linschoten, La Salute, Schorem en De Admiraliteit dranken.

Win een gesigneerde Feyenoord-vaan

De vier spelers hebben 2 Feyenoord-vanen gesigneerd. Wil jij kans maken op een gesigneerde vaan? Stuur een originele foto naar [email protected], gemaakt met of bij een van bovenstaande Rotterdamse bedrijven/producten. Onder de meest originele foto-inzendingen verloten wij twee gesigneerde Feyenoord-vanen met een vermelding in ons magazine Hand in Hand.