Skip to content

Feyenoord-VVV-Venlo: voorbeschouwing

Tekst: Rody

Wederopstanding?

In de eerste tien minuten leek het woensdag wéér een frustrerende avond te worden. Feyenoord creëerde al snel enkele grote kansen en ADO scoorde: 0-1. Gelukkig herpakte Feyenoord zich en legde het ADO vrij eenvoudig over de knie. Vooral lekker dat Nicolai Jørgensen én Sam Larsson hun doelpunten meepikten. Laten we hopen dat Sam deze vorm vasthoudt. Je ziet aan alles dat die jongen kan voetballen, misschien is hij nu die drempel over. Een brok zelfvertrouwen tanken kan dan zeker geen kwaad!

Muur

Zondag om 16.45 uur moeten we de muur van VVV-Venlo zien af te breken. Het had weinig gescheeld of de hoofdtrainer van de Venlonaren, Maurice Steijn, was onze assistent-trainer geweest. VVV-Venlo raakte afgelopen zomer zijn complete voorhoede kwijt en werkt met de op één na laagste spelersbegroting van alle clubs in de Eredivisie. Toch verrassen de Limburgers met een zesde plaats op de ranglijst. Op papier kan dit dus een lastige opgave zijn voor onze mannen.

Herinnering

Bij een wedstrijd tegen VVV-Venlo moet ik altijd terugdenken aan die ene zeer speciale editie van deze wedstrijd. Het was enkele dagen na de afstraffing in Eindhoven dat alle Feijenoorders zich van hun beste kant lieten zien.

Fijne wedstrijd!