Skip to content

Feyenoord – VVV-Venlo naar donderdag 6 december

De competitiewedstrijd Feyenoord – VVV-Venlo is opnieuw ingepland en wordt gespeeld op donderdag 6 december. Het duel, dat gisteren moest worden gestaakt nadat het licht in De Kuip uit viel, wordt die avond vanaf 20:00 uur in z’n geheel over gespeeld.

Het duel Feyenoord – VVV-Venlo was zondag nog geen minuut oud toen de stadionlampen plots uitvielen. Omdat de problemen niet snel konden worden verholpen, werd de wedstrijd definitief gestaakt. Met de nieuwe datum valt de wedstrijd tegen VVV-Venlo voor Feyenoord tussen de competitieduels met PSV (thuis, zondag 2 december) en FC Emmen (uit, zondag 9 december).

Feyenoord is bij monde van algemeen directeur Jan de Jong blij dat ‘dankzij bereidwillige medewerking van KNVB, VVV Venlo en de gemeente’ vandaag al een datum kon worden bepaald voor het inhalen van de wedstrijd. ‘Als bespeler van het stadion willen we natuurlijk zekerheid dat dit niet nog eens kan gebeuren’, benadrukt hij nog maar eens. ‘Onze supporters en ook die van VVV verdienen overigens een groot compliment voor de wijze waarop zij deze zeer teleurstellende avond hebben ondergaan.’

Tickets
Seizoenkaarten en aangekochte kaarten voor deze thuiswedstrijd blijven gewoon geldig. Supporters die losse kaarten hebben gekocht voor dit duel, maar niet in de gelegenheid zijn om donderdagavond 6 december naar De Kuip te komen, kunnen het geld van hun aangekochte kaarten retour krijgen. Over de procedure hiervoor verwacht Feyenoord binnen enkele dagen meer duidelijkheid te kunnen geven via de officiële kanalen.

Klik hier voor de meest recente update van Stadiondirecteur Jan van Merwijk over de problemen en de oplossingen.

Bron: Feyenoord.nl l Foto: De Feijenoorder