Skip to content

Bestel hier jouw exemplaar van het tattoo boek Feyenoord Forever

Je kunt er bijna niet meer om heen. Het boek Feyenoord Forever – Feyenoorders en hun tattoos is uit! Meer dan 200 pagina’s dik en met stevige hardcover. Je kunt het boek bestellen in onze webshop. Klik hier voor jouw exemplaar van Feyenoord Forever.

Aan de hand van honderden Feyenoord-tattoos, verhalen en citaten van supporters schetst Feyenoord Forever een uniek beeld van de verbondenheid van Feyenoord-supporters met hun club en met elkaar.

Feyenoord Forever is tot en met 31 december 2018 exclusief verkrijgbaar bij De Feijenoorder.

Leden van De Feijenoorder kunnen het boek reserveren voor €17,99. Bestel met de speciale kortingscode voor leden. Heb je die kortingscode niet ontvangen, stuur dan een e-mail met je naam en adresgegevens naar [email protected]. Dan ontvang je de kortingscode per e-mail.

Niet-leden kunnen dit boek reserveren voor €19,99. Vanaf 1 januari 2019 ligt Feyenoord Forever in de boekhandel voor €24,95. Prijzen incl. 6% btw.

Mis ‘m niet. Bestel hier jouw exemplaar van Feyenoord Forever.

Ben je nog geen lid en wil je profiteren van ledenvoordeel? Meld je dan hier aan en je ontvangt per e-mail de speciale kortingscode voor leden.