Skip to content

Succesvolle busreis vanuit het oosten naar De Kuip

Je hebt een flinke groep Feijenoorders bij elkaar die met zijn allen naar een thuiswedstrijd willen afreizen. Heb je er net niet genoeg om het rendabel te maken of wil je niet de organisatie op je nemen? Benader De Feijenoorder en reis comfortabel naar De Kuip.

Na meerdere busreizen vanuit het noorden is er gisteren een partybus vanuit het oosten (Haaksbergen en Hardenberg) naar De Kuip gereden. Geen gedoe wie de Bob is maar met zijn allen per bus! De seizoenkaarthouders betalen alleen de bus en voor diegene zonder kaart had de vereniging via Feyenoord kaarten gereserveerd. Zo ontmoet je ook weer mede-Feijenoorders en ontstaan er vriendschappen voor het leven.

Heb jij een mooie Feyenoord groep die wat verder weg van Rotterdam wonen en wil je per bus afreizen naar een thuiswedstrijd van Feyenoord? Neem dan contact op met De Feijenoorder via [email protected]

Uiteraard profiteren leden van De Feijenoorder van ledenvoordeel op onze busreizen. Nog geen lid? Word lid door hier te klikken!

Feijenoorder. Dat ben ik. Dat ben jij. Feijenoorders, dat zijn wij!