Skip to content

Van het bestuur – januari 2019

De Feijenoorder is meer dan alleen het magazine Hand in Hand. Wij steken veel tijd in het behartigen van de belangen van Feyenoord-supporters in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Hiervoor voeren wij gesprekken met uiteenlopende partijen. Hieronder lees je waar wij ons de afgelopen maanden mee bezighielden.

Laatste training voor de klassieker

In december heeft een gesprek plaatsgevonden tussen De Feijenoorder, club en diverse supportersgroepen over de laatste training voor de klassieker. Supporters hebben aangegeven op welke wijze zij de spelers een laatste steun in de rug willen geven. De club heeft toegezegd dit intern te bespreken en hierop terug te komen.

Feyenoord City

Club en stadion hebben besloten de volgende fase in te gaan in de voorbereiding op bouw van een nieuw stadion. Dit gebeurt zonder dat de €25 miljoen eis is ingevuld. Club en stadion moeten daarvoor zelf op zoek naar extra eigen vermogen. De Feijenoorder wil het beste voor Feyenoord, maar denkt niet dat dit dat is.

PartybusPartybus

Na meerdere busreizen vanuit het noorden van Nederland reed in december een partybus van De Feijenoorder vanuit Overijssel naar De Kuip. Ook in 2019 blijft de partybus van De Feijenoorder rijden. Houd dit magazine en de website in de gaten en volg ons op social media.
Heb jij een mooie groep Feyenoord-supporters die wat verder weg van Rotterdam wonen en wil je met de partybus naar een thuiswedstrijd?
Neem dan contact op met De Feijenoorder via [email protected]

Uit- & thuiswedstrijdenoverleg

De Feijenoorder heeft Feyenoord vragen gesteld over de prijs die Feyenoord-supporters die de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag bezochten, moesten betalen. Die prijs was niet in overeenstemming met afspraken tussen betaald-voetbalorganisaties en Supporterscollectief Nederland. Gelukkig heeft de club de supporters financieel gecompenseerd voor het teveel betaalde.

Susanne MagerBestuurswijzigingen

Tijdens de jongste Algemene Ledenvergadering, eind november, is Wim van Merkensteijn afgetreden als voorzitter van De Feijenoorder. Remco Ravenhorst is door de leden gekozen als zijn opvolger. Dez Veth heeft het bestuur verlaten. Susanne Mager versterkt het bestuur.

Spuitlocatie

De zoektocht van De Feijenoorder naar een spuitlocatie voor het sfeerteam, heeft diverse tips en twee tijdelijke spuitlocatiess opgeleverd: een voor kleinere en een voor grotere sfeerdoeken.
Wij bedanken alle meedenkers en tipgevers en blijven geïnteresseerd in geschikte spuitlocaties. Houd dus je ogen en oren open!

 

Agenda

De Feijenoorder Partyboot                                9 februari 2019
De Feijenoorder Bingo                                      8 maart 2019
De Feijenoorder Groene Haas Voetbaltoernooi    15 juni 2019
De Feijenoorder Professor Feyenoord Quiz         29 november 2019

Bron: Hand in Hand nr. 5, 18 januari 2019