Skip to content

Groene Haas Toernooi 2019 – Inschrijving geopend!

De Haas is GROEN, De Haas is GROEN.

De Groene Haas is terug! Voetbal, bier en vertier en dat op zaterdag 15 juni 2019.

Editie nummer acht van het legendarische Groene Haas Toernooi, natuurlijk georganiseerd door De Feijenoorder op de velden van Sportclub Feyenoord. Voor de laatste maal in de oude kantine. Nostalgie noemen we dat als Feijenoorder. Voor de verandering iets later dan tot nu toe gebruikelijk was, maar we werden gek van die idiote nacompetities van de KNVB en veel teams ook. Daar hebben we geen last meer van, dus geen excuses meer mogelijk.

Inschrijven en aantal teams

We gaan het toernooi zoals iedere editie in met 24 teams. Elk team bestaat uit maximaal 10 personen. De inschrijving voor het toernooi start vandaag en sluit (naar verwachting) rond 8 mei 2019. Van de inschrijvende teams ontvangen we graag de volgende informatie:

  • De naam van het team (wees creatief, maar niet te bijdehand).
  • Naam, e-mailadres en telefoonnummer van de aanvoerder/contactpersoon van het team
  • Namen van alle (max 10) spelers in het team, we mogen hopen dat na 8 edities iedereen inmiddels wel lid is van De Feijenoorder. Nog geen lid? Schiet op man en word lid!
  • Een introductie van het team in een klein verhaaltje, voor dat toffe programmaboekje.

De kosten van deelname bedragen 100 EURO per team (inflatie doen we niet aan). Deze kosten dienen na de definitieve bevestiging, die je per mail van ons krijgt, over te maken naar rekeningnummer NL12RABO0333824466 t.a.v. De Feijenoorder o.v.v. van de teamnaam.

Wat krijg je voor die honderd euries?

  • Een kleine versnapering bij binnenkomst – als je ‘t aandurft…
  • Toernooi vaantjes voor alle deelnemers
  • Programmaboekjes
  • 40 Groene Haas munten (das 40 bier)
  • Een geweldige dag samen met honderden andere Feijenoorders en gezonde training van de lachspieren
  • We verzinnen nog wel wat moois!

Voorrangsregeling

Zoals jullie weten, behoort een grotere opzet van het toernooi niet tot de mogelijkheden. Misschien volgend seizoen… Dat betekent dat we wellicht een aantal teams moeten teleurstellen, gezien de gebruikelijke – en dat vinden wij mooi – enorme stroom van aanmeldingen.

Ga er vanuit dat het aantal aanmeldingen het aantal beschikbare plekken overtreft. Dat is niet altijd leuk, maar het betekent dat we keuzes moeten maken. Wij houden bij de toewijzing van toernooiplaatsen rekening met het aantal leden van De Feijenoorder in het team, alsmede met de historie van het team qua eerdere deelnames aan het Groene Haas toernooi. Met andere woorden: bij de toewijzing hebben leden van De Feijenoorder en eerdere deelnemende teams een streepje voor. Nog geen lid? Word lid!

Wij gaan ervan uit dat iedereen daar begrip voor heeft. Vragen? Meteen een team inschrijven? Stuur dan een e-mail met volledige informatie aan [email protected].