Skip to content

Feijenoorders, let op!

Woensdag staat voor Feyenoord een van de belangrijkste wedstrijden van het jaar op het programma: de halve finale in de strijd om de KNVB Beker. Na het goede spel in Eindhoven zien wij Feijenoorders die wedstrijd met meer vertrouwen tegemoet.

Bij de jongste klassieker zijn na aankomst van de spelersbus van Ajax meerdere Feyenoord-supporters aangehouden. Zij bleken zich schuldig te hebben gemaakt aan het schreeuwen van strafbare leuzen. Het is goed om te weten dat de politie hierop handhaaft. Politie-agenten in burger (‘stillen’) mengen zich tussen de supporters om de overtreders te kunnen aanhouden. De gevolgen zijn stevig: een boete van €500 en een stadionverbod.

Daarom drukken wij supporters voor hun eigen bestwil op het hart bij aankomst of vertrek van de spelersbus van Ajax geen strafbare leuzen te roepen. De gevolgen zijn groot. De spelersbus van de tegenstander opwachten en de tegenstander imponeren met een mooie Kuipsfeer is uiteraard helemaal prima, maar let op wat je roept. Als je niet oppast, kan het je veel geld en Kuipbezoeken kosten.