Skip to content

April is Gerard Meijer Maand!

Foto: Bob Friedländer/De Feijenoorder

Deze maand ontvangen onze leden bij Hand in Hand de jaarlijkse special. Dit jaar is die geheel gewijd aan oud-verzorger en clubicoon Gerard Meijer. Dit voorjaar is het 10 jaar geleden dat Ome Gerard zijn handdoek aan de wilgen hing na Feyenoord vijftig jaar trouw te hebben gediend. Gerard Meijer speelde niet één minuut in Feyenoord 1 en toch groeide hij uit tot lieveling van het legioen naar wie in De Kuip zelfs een tribune is vernoemd.

Verhalen, interviews, columns & foto’s

Na veelbesproken specials over Henk Schouten (2017) en Cor van der Gijp (2018) maakte de redactie van Hand in Hand nu deze dubbeldikke special over Gerard Meijer. De special staat vol verhalen, interviews, columns en foto’s, waarvan een deel nog niet eerder is gepubliceerd. Behalve Gerard Meijer laten de foto’s in deze special ook veel andere clubiconen zien, onder wie Ernst Happel, Coen Moulijn, Ove Kindvall, Hans Kraaij Sr., Rinus Israël, Willem van Hanegem en Ben Wijnstekers.

Gerard Meijer Maand

Om eer te betonen aan Gerard Meijer heeft De Feijenoorder april uitgeroepen tot Gerard Meijer Maand. De hele maand plaatsen wij op social media foto’s van Gerard Meijer en we vragen je of jij weet bij welke wedstrijd en met wie of waar dat was. Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter en geniet deze maand van prachtige historische beelden uit o.a. het foto-archief van Piet Bouts.

Wil je de Gerard Meijer special ontvangen?

Hand in Hand leden van De Feijenoorder ontvangen de Gerard Meijer special volgende week bij het aprilnummer van Hand in Hand.
Ben je nog geen lid en wil je ook deze special ontvangen? Word dan nu lid van De Feijenoorder. Hand in Hand en de Gerard Meijer special vallen dan binnenkort bij je in de bus.