Skip to content

De Feijenoorder presenteert special over Gerard Meijer

In een tot aan de nok toe gevuld Ristorante La Salute in Rotterdam presenteerde De Feijenoorder vanavond de jaarlijkse special van haar magazine Hand in Hand. Dit jaar is de special gewijd aan oud-verzorger en clubicoon Gerard Meijer. Tien jaar geleden hing Gerard Meijer zijn handdoek aan de wilgen na Feyenoord vijftig jaar te hebben gediend. Gerard Meijer speelde niet één minuut in Feyenoord 1 en toch groeide hij uit tot lieveling van het legioen. In De Kuip is zelfs een tribune naar hem vernoemd.

Gerard Meijer Maand

Als extra eerbetoon aan Gerard Meijer heeft De Feijenoorder april uitgeroepen tot Gerard Meijer Maand. Deze maand plaatst zij elke dag een foto van Gerard Meijer op social media met de vraag aan Feyenoord-supporters of zij weten met wie Gerard op de foto staat of bij welke wedstrijd het moment was. Feyenoord-supporters kunnen een maand lang elke dag genieten van prachtige historische beelden uit de fotoarchieven van o.a. Piet Bouts, Bob Friedländer en Edwin Verheul.

Dubbeldikke special vol clubiconen

Na de veelbesproken specials over Henk Schouten (2017) en Cor van der Gijp (2018) maakte de redactie van magazine Hand in Hand nu een dubbeldikke special over Gerard Meijer. De special staat vol verhalen, interviews, columns en foto’s, waarvan een deel nog niet eerder is gepubliceerd. Naast Gerard Meijer kom je in deze special ook veel andere clubiconen tegen, onder wie Ernst Happel, Coen Moulijn, Ove Kindvall, Hans Kraaij Sr., Rinus Israël, Willem van Hanegem en Ben Wijnstekers.

Wil je de Gerard Meijer special ontvangen?

Leden van De Feijenoorder ontvangen de Gerard Meijer Special komende vrijdag bij het aprilnummer van magazine Hand in Hand.
Ben je nog geen lid van De Feijenoorder en wil je ook deze prachtige Gerard Meijer special ontvangen? Word dan nu lid van De Feijenoorder. Het aprilnummer van Hand in Hand en de Gerard Meijer special vallen dan binnenkort bij je in de bus.