Skip to content

Talkshow Gelül XL komt naar Varkenoord!

De heerlijke Feyenoord-talkshow Gelül die dit seizoen veel Feijenoorders naar Theater Walhalla trok, loopt binnenkort ten einde. We gaan afsluiten met een grote knal! De aller-aller-allerlaatste afleveringen van Gelül zullen plaatsvinden op Varkenoord op 20, 21, 22 en 23 juni. Deze afleveringen van Gelül markeren het afscheid van Sportclub Feyenoord van het huidige Varkenoord. Daar huizen de amateurs al sinds 1949. Na de openluchtvoorstellingen van Gelül gaat alles op de schop. De kantine verhuist naar een nieuw onderkomen en de grasmat gaat eruit.

Afscheid van Varkenoord

We nemen afscheid van Varkenoord zoals het nu is én we nemen afscheid van Gelül. Daar bouwen we een mooi feestje omheen. Met diverse gasten gaan we in gesprek over de woeste liefde, vreugde, verdriet en onvoorwaardelijke trouw aan de club. We lachen en we zingen. Gelül is een ode aan de supporter. Bekende en onbekende supporters. Zij vertellen hun verhaal over die grote liefde die Feyenoord heet. Elke show is uniek en kent steeds weer andere gasten.
Met medewerking van Chris Blok, Gerda Lems, Jan Oudenaarden, Martin van Waardenberg, Ivo Opstelten, Bootsy Paul, Emile Roemer en vele anderen. Talkshow Gelül XL is een coproductie van De Feijenoorder, het Rotterdams Wijktheater en Theater Walhalla.

Voorrang op kaartverkoop t/m 14 april

Leden van De Feijenoorder hebben tot en met zondag 14 april a.s. voorrang op de kaartverkoop. Leden waarvan het e-mailadres bekend is, ontvangen per e-mail een code via de nieuwsbrief. Hiermee kunnen zij kaarten bestellen. Is je e-mailadres bij ons niet bekend? Stuur dan een e-mail naar [email protected]
Ben je nog geen lid en wil je ook profiteren van voorrang? Word dan lid van De Feijenoorder. Meld je hier aan en geef in het opmerkingenveld aan dat je de code wenst te ontvangen.

Noteer in je agenda: 20, 21, 22 en 23 juni

Op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 juni beginnen de voorstellingen om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Op zondag 23 juni begint Gelül om 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur). De talkshow duurt twee- tot tweeëneenhalf uur, inclusief een pauze.
Omdat elke show anders is, kun je gerust tickets bestellen voor een of meerdere shows voor een spetterend afscheid van Varkenoord.

Foto: midi010 Fotografie