Skip to content

Verplaatsing(en) speelronden?

Vandaag bereiken ons van verschillende kanten signalen dat de KNVB nadenkt over wijzigingen in de laatste twee speelronden van de competitie. Dergelijke verplaatsingen houden niet of nauwelijks rekening met tienduizenden supporters.

Wij hebben Feyenoord gevraagd zich te verzetten tegen wijzigingen mochten die concreet worden.

Supporters leven voor hun club en houden rekening met het competitieschema bij het plannen van vakanties, werkzaamheden, sociale activiteiten en evenementen rond wedstrijden. De belangen van het overgrote deel van de supporters worden niet behartigd door een dergelijke aanpassing van de speelkalender. Bovendien kunnen aanpassingen verder doorwerken in eventueel te spelen play-offs.

Ook andere supportersverenigingen hebben zich al gemeld bij hun respectievelijke clubs met het verzoek geen medewerking te verlenen aan verplaatsing van de laatste speelronde(n). We hopen dat alle clubs de belangen van de supporter laten prevaleren en geen medewerking aan wijzigingen te verlenen.

Foto: Edwin Verheul-De Feijenoorder