Skip to content

Kip-pen-vel!

Foto’s: DdeG Fotografie e.a.

Alle Feijenoorders keken er wekenlang naar uit. De vrijwilligers van ons sfeerteam werkten wekenlang met hart en ziel aan een indrukwekkend en onvergetelijk afscheid van clublegendes Giovanni van Bronckhorst en Robin van Persie.

Legends are forever

Vanmiddag kort voor half drie. De spelers van Feyenoord en ADO Den Haag komen het veld op. Op de Gerard Meijer Tribune en de parterre vakken zwaaien duizenden Feijenoorders met vlaggen. En op de noordzijde van De Kuip ontrolt zich een sfeerdoek van grote schoonheid met een liefdevol eerbetoon aan Gio & Robin: LEGENDS ARE FOREVER.

Duizenden Feijenoorders kregen kippenvel in De Kuip. Geniet hier van de beelden van the making of dit schitterende sfeerdoek.

Sfeerdoek LEGENDS ARE FOREVER
Sfeerdoek LEGENDS ARE FOREVER
Sfeerdoek LEGENDS ARE FOREVER
Sfeerdoek LEGENDS ARE FOREVER
Sfeerdoek LEGENDS ARE FOREVER
Sfeerdoek LEGENDS ARE FOREVER
Sfeerdoek LEGENDS ARE FOREVER

Steun onze sfeeracties – word ook Feijenoorder!

Hand in Hand mei 2019

Steun jij onze sfeeracties? Word dan vandaag Feijenoorder. Meer dan 16.000 Feyenoord-supporters gingen je voor. Je ontvangt binnenkort de vijf meest recente nummers van ons Feyenoord-supportersmagazine Hand in Hand plus de special over clubicoon Gerard Meijer. Nu tijdelijk voor maar €15.
Klik hier en kom erbij!