Skip to content

Van het bestuur – mei 2019

De Feijenoorder is meer dan alleen het magazine Hand in Hand. Wij steken veel tijd in het behartigen van de belangen van Feyenoord-supporters in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Hiervoor voeren wij gesprekken met uiteenlopende partijen. Hieronder lees je waar wij ons de afgelopen maanden mee bezighielden.

Verplaatsen speelronden

Toen ons signalen bereikten dat de KNVB opnieuw speeldata wilde wijzigen van wedstrijden van Feyenoord, hebben wij de club gevraagd zich daartegen te verzetten. De verplaatsingen houden niet of nauwelijks rekening met supporters. Supporters leven voor hun club en houden rekening met het competitieschema bij het plannen van vakanties, werkzaamheden, sociale activiteiten en evenementen rond wedstrijden.
De belangen van het overgrote deel van de supporters worden niet behartigd door een dergelijke aanpassing van de speelkalender. Bovendien kunnen aanpassingen verder doorwerken in eventueel te spelen play-offs.
Ook andere supportersverenigingen hebben zich bij hun clubs gemeld met het verzoek geen medewerking te verlenen aan verplaatsing van de laatste speelronde(n) in deze competitie.

Talkshow Gelül XL op Varkenoord

Feyenoord-talkshow Gelül trok dit seizoen veel Feijenoorders naar Theater Walhalla. Binnenkort loopt deze serie talkshows ten einde en gaan we afsluiten met een grote knal! De allerallerallerlaatste afleveringen zullen, onder de titel Gelül XL, plaatsvinden op Varkenoord op 20, 21, 22 en 23 juni. Gelül XL markeert het afscheid van Sportclub Feyenoord van het huidige Varkenoord waar de amateurs al sinds 1949 huizen. Op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 juni beginnen de voorstellingen om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Op zondag 23 juni begint Gelül om 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur).
Tickets bestellen doe je bij Theater Walhalla. Omdat elke show anders is, kun je gerust tickets bestellen voor een of meerdere shows voor een spetterend afscheid van Varkenoord.

Gezocht: nieuwe leden Feyenoord Supportersraad

Wij zijn op zoek naar supporters die met ingang van het nieuwe seizoen zitting willen nemen in de Feyenoord Supportersraad. De Feyenoord Supportersraad bestaat uit ongeveer 25 supporters die samen een representatieve vertegenwoordiging van de stadionbezoekers vormen. Het doel van de Feyenoord Supportersraad is om met een brede vertegenwoordiging van stadionbezoekers op regelmatige basis met de club van gedachten te wisselen over onderwerpen die voor supporters van belang zijn.

Op dit moment is er een aantal open posities, die De Feijenoorder graag wil invullen met enthousiaste supporters.
Lijkt het je leuk om samen met medesupporters en de club mee te denken en praten over verdere verbetering van het bezoek aan thuis- en uitwedstrijden van Feyenoord en zaken die hiermee samenhangen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Zet hierin:
– je voor- en achternaam,
– geslacht,
– geboortedatum,
– voor welk vak in De Kuip je een seizoenkaart hebt,
– of je ook uitwedstrijden bezoekt.

Stuur je e-mail voor 31 mei a.s. Je ontvangt van ons spoedig bericht.

Agenda

  • De Feijenoorder Partybus vanuit het Noorden – 12 mei 2019
  • De Feijenoorder Groene Haas Voetbaltoernooi – 15 juni 2019
  • De Feijenoorder Professor Feijenoord Quiz – 29 november 2019

Bron: Hand in Hand nr. 9, 10 mei 2019