Skip to content

Renovatie of nieuwbouw: wat is jouw mening?

In het aprilnummer van ons magazine Hand in Hand riepen wij Feyenoord-supporters op te reageren op een citaat van Feyenoords algemeen directeur Jan de Jong. Veel supporters gaven gehoor aan die oproep en reageerde via e-mail of op social media. Een selectie uit die reacties vind je in het meinummer van Hand in Hand dat zojuist is verschenen. Hierin vind je ook een volgend citaat waarop wij graag je reactie vernemen. Een selectie uit de reacties publiceren wij in het juninummer van Hand in Hand.

Feyenoord City in het nieuws

Afgelopen week was Feyenoord City weer veelvuldig in het nieuws. De Rotterdamse gemeenteraad uitte stevige kritiek op de business case voor het nieuwe stadion. Diverse oppositiepartijen twijfelen aan de haalbaarheid van de financiële onderbouwing van het stadionplan.
De komende maanden zal verder gewerkt worden aan de plannen en de financiering. De Rotterdamse gemeenteraad zal medio volgend jaar, juni 2020 om precies te zijn, een definitief besluit nemen of het stadion er wel of niet komt.

Nieuw citaat

Twee jaar geleden liet Frank Keizer, projectleider van Feyenoord City, aan NRC weten dat het nieuwe stadion een enorme impuls aan de stad en vooral aan Rotterdam-Zuid zal geven. Hij zei verder: “Dit stadion met 63.000 plaatsen helpt Feyenoord structureel mee te spelen in de top van Nederland en vaker uit te komen in Europese competities. In het nieuwe stadion wordt het DNA van De Kuip met de bijzondere sfeer en beleving meegenomen.“

We vragen je om een reactie op dit citaat:
“Dit stadion met 63.000 plaatsen helpt Feyenoord structureel mee te spelen in de top van Nederland”
Frank Keizer, projectleider Feyenoord City in NRC, april 2017

Wat is jouw mening?

De redactie van Hand in Hand vraagt jou, of je nu voor- of tegenstander bent van het stadionplan van Feyenoord City, om een reactie op dit citaat.
Mail je reactie vóór donderdag 23 mei a.s. naar [email protected]
Reageer in maximaal 250 woorden. Vermeld in je e-mail je voor-en achternaam en je leeftijd.