Skip to content

NIEUW! Unieke set bierglazen met foto’s van clubiconen

[COLLECTOR’S ITEM ALERT!] Speciaal ter gelegenheid van het afscheid van Varkenoord brengt Feyenoord-supportersvereniging De Feijenoorder deze unieke set bierglazen (maar je kunt er natuurlijk ook iets anders uit drinken) met foto’s van clubiconen.

Coen Moulijn, Rinus Israël & Theo Laseroms (met de Wereldbeker), Eddy Pieters Graafland en Gerard Meijer zijn vereeuwigd op deze bierglazen. Elke beker draagt de logo’s van De Feijenoorder en Sportclub Feyenoord plus de tekst ‘De Feijenoorder & Sportclub Feyenoord – Hand in Hand Kameraden’.
Bij ons op kantoor wordt er al om gevochten, want deze glazen (OK OK, ze zijn van onverwoestbaar kunststof) wil elke Feijenoorder hebben!

Feyenoord-talkshow Gelül XL

De bierglazen zijn van 19 t/m 23 juni 2019 te koop tijdens de openluchtvoorstellingen van Feyenoord-talkshow Gelül XL.
De voorstelling van woensdag 19 juni is al stijf uitverkocht. Bestel dus snel je kaartjes voor de voorstellingen op 20, 21, 22 of 23 juni: https://www.theaterwalhalla.nl/voorstelling/gelul-xl/#production_tickets

Coen Moulijn | Foto-archief Piet Bouts/De Feijenoorder
Rinus Israël & Theo Laseroms | Foto-archief Piet Bouts/De Feijenoorder
Eddy Pieters Graafland | Foto-archief Piet Bouts/De Feijenoorder
Gerard Meijer | Foto-archief Piet Bouts/De Feijenoorder
De Feijenoorder & Sportclub Feyenoord – Hand in Hand Kameraden