Skip to content

Van het bestuur – juni 2019

De Feijenoorder is meer dan alleen het magazine Hand in Hand. Wij steken veel tijd in het behartigen van de belangen van Feyenoord-supporters in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Hiervoor voeren wij gesprekken met uiteenlopende partijen. Hieronder lees je waar wij ons de afgelopen maanden mee bezighielden.

Feyenoord helpt supporters met nieuwe spuitlocatie

Foto: Willem Fakkel/De Feijenoorder

Feyenoord gaat De Feijenoorder helpen bij het realiseren van sfeeracties in het stadion. De laatste jaren is het voor de supportersvereniging vaak een flinke uitdaging geweest om een geschikte spuitlocatie te vinden en te houden. In samenwerking met Feyenoord is het per direct mogelijk voor langere tijd een overdekte en verwarmde locatie te huren waar het sfeerteam kan werken aan nog meer indrukwekkende sfeerdoeken. De supportersvereniging ziet de medewerking van Feyenoord als blijk van waardering voor al het werk dat de supportersvereniging en haar vrijwilligers steken in het opzetten van sfeeracties bij wedstrijden van Feyenoord.

Afscheid van Varkenoord met talkshow Gelül XL

Talkshow Gelül XLOp 20, 21, 22 en 23 juni kun je als Feijenoorder afscheid nemen van Varkenoord. Feyenoord-talkshow Gelül XL markeert het afscheid van het complex van Sportclub Feyenoord waar de amateurs al sinds 1949 zijn gehuisvest. Na de zomer betrekt Sportclub Feyenoord een nieuw complex een paar honderd meter verderop.
De voorstellingen van Gelül XL beginnen op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 juni om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Op zondag 23 juni begint Gelül om 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur).
Tickets bestel je op theaterwalhalla.nl. Elke show is anders, dus je kunt gerust tickets bestellen voor meerdere shows.

Gezocht: nieuwe leden Feyenoord Supportersraad

Wij zijn op zoek naar supporters die met ingang van het nieuwe seizoen zitting willen nemen in de Feyenoord Supportersraad. De Feyenoord Supporters Raad bestaat uit ongeveer 25 supporters die samen een representatieve vertegenwoordiging van de stadionbezoekers vormen. Het doel van de Feyenoord Supportersraad is om met een brede vertegenwoordiging van stadionbezoekers op regelmatige basis met de club van gedachten te wisselen over onderwerpen die voor supporters van belang zijn.
Op dit moment is er een aantal open posities, die De Feijenoorder graag wil invullen met enthousiaste supporters.
Lijkt het je leuk om samen met medesupporters en de club mee te denken en praten over verdere verbetering van het bezoek aan thuis- en uitwedstrijden van Feyenoord en zaken die hiermee samenhangen? Stuur dan voor 31 juli a.s. een e-mail aan [email protected] en zet hierin:

  • je voor- en achternaam,
  • geslacht,
  • geboortedatum,
  • voor welk vak in De Kuip je een seizoenkaart hebt,
  • of je ook uitwedstrijden bezoekt

Je ontvangt van ons na 31 juli spoedig bericht.

Afscheidscadeau Gio & Robin

Robin van Persie neemt afscheid
Foto: John de Pater

Op zondag 12 mei nam De Feijenoorder in De Kuip afscheid van trainer Giovanni van Bronckhorst en speler Robin van Persie. Na afloop van de wedstrijd tegen ADO Den Haag zette de supportersvereniging beide Rotterdammers in het zonnetje. Uit handen van De Feijenoorder voorzitter Remco Ravenhorst (r) ontvingen Gio en Robin beiden een bronzen miniatuur van De Kuip.

Agenda

  • De Feijenoorder Groene Haas Voetbaltoernooi – 15 juni 2019
  • De Feijenoorder Algemene Ledenvergadering – 1 november 2019 (onder voorbehoud)
  • De Feijenoorder Professor Feyenoord Quiz – 29 november 2019

Bron: Hand in Hand nr. 10, 14 juni 2019