Skip to content

Kampioensgras van Feyenoord vereeuwigd in glas

Het landskampioenschap van 2017 is voor elke Feijenoorder onvergetelijk. Elke supporter koestert de herinnering aan een historisch seizoen. 

In opdracht van sponsor Qurrent is in 2017 onder toeziend oog van Feyenoord-grasmeester Erwin Beltman delen van de grasmat van De Kuip waarop Feyenoord kampioen werd, vereeuwigd in vijfhonderd stukken glas. Het merendeel hiervan is na het kampioensjaar verloot. Nu Qurrent is gestopt als hoofdsponsor heeft het De Feijenoorder gevraagd de laatste honderd exemplaren beschikbaar te stellen aan supporters.

Kampioensgras

Het kampioensgras is in glas gegoten en verpakt in een luxe box, voorzien van het Feyenoord-clublogo. Op het glazen blok staat de tekst ‘Kampioensgras 2016/2017’ plus de logo’s van Feyenoord en Qurrent. Elk stuk kampioensgras is uniek en voorzien van een genummerd certificaat. Voor echte Feijenoorders is dit een collector’s item.

Teken in en steun de Dirk Kuyt Foundation 

De honderd stuks kampioensgras stellen wij beschikbaar aan leden. Nog geen lid? Klik hier en word lid van De Feijenoorder. Als de vraag het aanbod overstijgt, zullen we loten. Je kunt intekenen op een stuk kampioensgras voor €30 exclusief €6,95 verzendkosten. Van de opbrengst gaat een groot gedeelte naar de Dirk Kuyt Foundation.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ben je al lid van De Feijenoorder en wil je intekenen op een stuk kampioensgras, stuur dan een e-mail naar [email protected] met hierin je naam, adres en telefoonnummer. Doe dit vóór zondag 7 juli, 23:59 uur. 

Ben je nog geen lid en wil je ook kans maken op dit unieke stukje Feyenoord-historie, word dan nu Feijenoorder en meld je hier aan als lid. Stuur vervolgens een e-mail naar[email protected] met hierin je naam, adres en telefoonnummer. Doe dit vóór zondag 7 juli, 23:59 uur. 

Reageer snel, want er zijn slechts honderd stuks kampioensgras beschikbaar. OP=OP!

Als meer dan honderd supporters reageren, loten wij op maandag 8 juli. Ben je een van de honderd gelukkigen, dan ontvang je van ons per e-mail een betaalverzoek. Alleen als je een van de honderd gelukkigen bent, ontvang je persoonlijk bericht.

In deze video zie je hoe het kampioensgras is gemaakt:

Bron: dehandvanmaradona.nl