Skip to content

Open Dag seizoen 2019-2020

Aankomende zondag staat de Open Dag van Feyenoord weer op het programma. De Open Dag is gelukkig weer op een zondag en de weervoorspelling ziet er gunstig uit!

Activiteiten De Feijenoorder

Uiteraard is de supportersvereniging weer van de partij. Wat kun je bij onze stand doen?

  • Spuit je eigen spandoek onder begeleiding van het sfeerteam van De Feijenoorder. Het sfeerteam is bekend van de mooie sfeeracties in het stadion. Uiteraard zal de F uit het logo van De Feijenoorder niet ontbreken! Het spandoek mag je mee naar huis nemen en het een mooi plekje geven!
  • De vereniging brengt een speciale Open Dag magazine uit. Het magazine delen we gratis uit. Veel plezier met lezen terwijl je zit te wachten op de helikopter.
  • Ben je nog geen lid van de officiële Feyenoord supportersvereniging? Bij de De Feijenoorder tent kun je snel en eenvoudig lid worden. Kom langs, word lid en ontvang gelijk je welkomstcadeau. Kun je niet bij de Open Dag aanwezig zijn? Klik hier en word lid via het online formulier.
  • De Legioenzaal is uiteraard ook tijdens de Open Dag geopend. Kom een kijkje nemen in het supportersonderkomen en geniet van de prachtige foto’s op de muur. Uiteraard komt er ook muziek uit de boxen! Voor de kleine Kameraadjes liggen er kleurplaten waarmee ze leuke prijzen kunnen winnen!

Waar staan we?

Onze activiteiten staan achter de Gerard Meijer tribune naast het gebouw van service & tickets. Daarnaast is de Legioenzaal geopend! We hopen jullie zondag te zien!

Algemene informatie

Klik hier voor het gehele programma van de Open Dag 2019-2010

Cover Open Dag magazine