Skip to content

Feyenoord in Europa

Zondag speelt Feyenoord eerst nog de openingswedstrijd van het seizoen thuis tegen Sparta. Toch kijken we alvast vooruit, want op donderdag 8 augustus speelt Feyenoord thuis in Europees verband tegen Gabala FK of Dinamo Tbilisi.

Een ZEER belangrijke wedstrijd! Daarom roepen we bij deze op om massaal naar De Kuip te komen. Een volle Kuip zal de tegenstander intimideren, waarbij we hopelijk een goed resultaat kunnen neerzetten. Om een “ouderwetse” sfeer te creëren plaatsen we bij deze de oproep aan alle Feijenoorders die naar De Kuip komen om naast de gebruikelijke shirts en sjaals hun vlag mee te nemen.

Hang je vlag op aan de boarding van de 2e ring zodat het een old school effect geeft! Na afloop kun je uiteraard je vlag weer afhalen. Wel alvast het dringende verzoek om dan alleen je eigen vlag mee naar huis te nemen. Vlaggen gelijk of kleiner dan 1,5 bij 2 meter (mits tekst akkoord) zijn standaard toegestaan. Indien de vlaggen groter zijn dan de maat hierboven dient aantoonbaar brandwerend/-vertragend te zijn en dient de vlag gecheckt te worden door Feyenoord. Vanwege het zicht op de 1e ring zullen grotere vlaggen niet opgehangen worden aan de 2e ring maar in een vak worden neergelegd.

Bestel je vlag!

Nog geen vlag in huis? Bestel in de online Feyenoord Fanshop, De De Feijenoorder webshop of de FRFC1908 webshop jouw Feyenoord vlag! In alle 3 de online webshops profiteren leden van De Feijenoorder van 10% korting!

Klik hier om direct naar de vlaggen in de Feyenoord Fanshop te gaan.

Klik hier om een gerse De Feijenoorder vlag te bestellen!

Klik hier om een vlag met een kick Rotterdams Stadswapen te bestellen in de FRFC1908 webshop.

Klik hier en scoor je kaartje! Neem je vlag mee en support the FEYENOORD boys

Update

Nog een aantal praktische zaken op vlaggengebied. Zit je op de parterre of 1e ring van De Kuip en wil je jouw vlag aan de boarding van de 2e ring ophangen? Dit is geen probleem en zal worden toegestaan. Na afloop kun je hem weer ophalen. Zorg er wel voor dat je vlag niet het zicht belemmerd voor de 1e ring en goed vastzit!. De 2e ring van de Willem van Hanegem tribune is gesloten. Op deze sector kunnen geen vlaggen worden opgehangen aan de boarding.

Vlaggen gelijk of kleiner dan 1,5 bij 2 meter (mits tekst akkoord) zijn standaard toegestaan. Indien de vlaggen groter zijn dan de maat hierboven dan dient de vlag aantoonbaar brandwerend/-vertragend te zijn en gecheckt te worden door Feyenoord.

Heb jij een vlag die gelijk of groter is dan 1,5 bij 2 meter en deze vlag hangt er niet het gehele seizoen bij thuiswedstrijden? Stuur dan even je naam, een foto, formaat, het brandveiligheidscertificaat van de vlag en het verwachte toegangspoortje voor donderdag 12:00 uur naar [email protected]. Wij melden je vlag dan aan bij Feyenoord zodat het naar binnen gaan van het stadion met jouw vlag hopelijk soepel zal verlopen.

Tot donderdag Feijenoorders! We love♥️ you Feyenoord.