Skip to content

Onvergetelijke dag voor 40.000ste Kameraadje

Shane (8) uit Schiedam beleefde onlangs een unieke Feyenoord-dag. Hij werd aan het einde van het seizoen 2018-2019 lid van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes en was het 40.000ste lid. Daarom werd Shane rondom het competitieduel Feyenoord – Sparta Rotterdam in het zonnetje gezet.

De jonge supporter werd zondagochtend opgehaald in de speciale Feyenoord-Opel en was de wedstrijdmascotte bij de Rotterdamse derby. Hij kreeg high-fives van de spelers, maakte een praatje met stadionspeaker Peter Houtman, deed mee met de warming-up en gaf Yassin Ayoub zelfs een panna!

Als blijvende herinnering kreeg hij een Feyenoord-shirt met handtekeningen van de volledige selectie mee naar huis, waaronder die van aanvoerder Eric Botteghin. Shane liep kort voor de aftrap samen met hem mee het veld op. De wedstrijd bekeek het 40.000ste Kameraadje daarna vanaf een mooi plekje op de tribune.  

40.000ste Kameraadje

Ook Kameraadje worden?

Als lid van Kameraadjes groei je op met je favoriete club en sta je dicht bij jouw Feyenoord-helden. Bovendien ontvangen Puntertjes en Pupillen vier keer per jaar het Kameraadjes Magazine, kun je elk seizoen gratis naar een thuiswedstrijd, krijg je 10% korting in de (online) Feyenoord Fanshop én maak je kans om net als Shane als spelersmascotte mee het veld op te mogen!

Nog geen lid? Sluit je dan nu aan bij de ruim 40.000 andere Kameraadjes! Meer informatie vind je hier.