Skip to content

Partyboot Feyenoord-Heracles Almelo

Op zondag 20 oktober organiseert De Feijenoorder voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo een toffe Pre Match Drinking Session (PMDS). Onze partyboot vaart dan met 250 supporters drie uur lang in en rond Rotterdam.

Vertrek en aankomst vlakbij De Kuip

De partyboot vertrekt om 12.00 uur vanaf de Piet Smitkade (Veranda), op loopafstand van De Kuip. Daar leggen we rond 15.00 uur weer aan, ruimschoots op tijd voor de aftrap van Feyenoord-Heracles Almelo om 16.45 uur.

DJ’s aan boord

Uiteraard zijn er DJ’s aanwezig op de boot. Naast de welbekende Rotterdamse teringherrie zorgen zij ook voor ander repertoire. De volgende DJ’s zijn vastgelegd: DJ Ludie (MC Joe), DJ Ricos en Tekno Warriors. Ook Ritchie Sean is aanwezig.

Tickets

Early Bird tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar t/m 30-8-2019 tijd 12:00 uur. De prijs voor leden is €30,- en voor niet leden €40,-.

Na 30-8-2019 (na 12:00 uur) is de prijs voor leden €40,- en voor niet leden €50,-. Vol=vol!

Muziek, drank (bier, wijn en fris) en gezelligheid zijn inbegrepen. Een wedstrijdkaart is niet inbegrepen. Nog geen lid van De Feijenoorder? Klik hier en word nu lid. Je profiteert dan direct van ledenvoordeel! Let op de minimum leeftijd voor de partyboot is 18 jaar!

Extra info

  • Snacks & patat zijn te koop aan boord.
  • Je kunt zowel per pin als contant betalen.
  • Sterke drank is tegen betaling verkrijgbaar.

Aanmelden

De partyboot is uitverkocht! Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden.

Teruggave van het betaalde bedrag is niet mogelijk, je inschrijving is definitief.

Foto’s: Mandy Horstink-De Feijenoorder