Skip to content

De Feijenoorder stapt over op een nieuw administratiesysteem

De Feijenoorder heeft in al het transfergeweld ook een transfer te melden. Vanaf het seizoen 2019-2020 stappen wij over naar een nieuw ledenadministratiesysteem. Door de overstap en de integratie van het nieuwe systeem zijn we vertraagd in het incasseren van de contributie. Waar we normaliter in juli incasseren, zal dit nu eenmalig eind augustus plaatsvinden.

ClubCollect
Vanaf deze maand zullen we dan ook met veel enthousiasme gaan werken met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken en herinneringen, en het verwerken van betalingen. Het heeft naast voordelen voor de administratie van de vereniging ook voordelen voor onze leden. Elk lid krijgt een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht, waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens aan kunt passen of een vraag kunt stellen aan de vereniging. Het gaat makkelijker worden om gegevens aan te passen of door te geven.

Bereikbaarheid
Uiteraard gaat het nieuwe systeem niet ten koste van het serviceniveau. De vereniging blijft telefonisch en per e-mail bereikbaar voor alle vragen op het gebied van de ledenadministratie en contributie inning. Daarnaast is ons kantoor voor vragen altijd te bezoeken.

Hoe gaat het in zijn werk?
Enkele dagen voor de automatische incasso ontvang je een aankondiging per e-mail en/of sms (indien het e-mailadres of mobiel nummer bij ons bekend is) dat de incasso gaat plaatsvinden. In de aankondiging zit een link naar jouw persoonlijke pagina waar je al je gegevens kunt inzien en aanpassen.

Gebruik je geen automatische incasso? Ook dan ontvang je per e-mail, sms of brief een link naar jouw persoonlijke betaalpagina. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je welke betaalmethode je wilt gebruiken, namelijk iDeal of bankoverschrijving.

Het bestuur is blij dat het ledenadministratiesysteem toegankelijker gaat worden en dus servicegerichter is voor onze leden en gaat uit van een prettige samenwerking met ClubCollect.

Bestuur De Feijenoorder