Skip to content

Professor Feyenoord Quiz

14 jaar geleden vond de eerste Professor Feyenoord Quiz plaats. Gedurende de afgelopen jaren zijn er honderden vragen voorbij gekomen, zijn er fantastische hoofdgasten aanwezig geweest en hebben we vele peinzende supporters naar de vragen zien kijken. De avonden staan altijd garant voor een hoop gezelligheid en originele vragen.

Dit jaar organiseren we de 15e editie op 29-11-2019! Nieuwe vragen, nieuwe rondes, dus nieuwe kansen. Kom jij gezellig langs op het Nieuwe Varkenoord?

We beginnen de avond met de PrijsVraag. Hierna volgen twee rondes die je in duo’s mag beantwoorden. Het is geen probleem als je je alleen inschrijft. Dan zorgen wij voor een partner. Als laatste volgt de finaleronde die individueel gespeeld wordt. Een nieuw element dit jaar is de Kahoot-ronde. De antwoorden hiervoor geef je met je telefoon.

De Quiz wordt voor de eerste keer gehouden in het nieuwe sportcomplex van Varkenoord. De zaal is open vanaf 18.30 uur en we starten om 19.30 uur.

Ga jij naar huis met de Professor Feyenoord titel?

Schrijf je dan nu in door een e-mail te sturen naar [email protected] met de volgende gegevens:
– Voor- en achternaam. Speel je met een partner dan graag zijn/haar naam ook vermelden.
– Telefoonnummer

Details:
– Datum: 29-11-2019.
– Locatie: Olympiaweg 280, 3078 HT in Rotterdam.
– Aanvang: 19.30 uur.
– Deelname is gratis, elke deelnemer ontvangt een unieke Professor Feyenoord vaan.
– De vragen lopen uiteen van makkelijk tot moeilijk en van het heden tot ons roemruchte verleden. Allemaal over onze mooie club Feyenoord.
– De presentatie is in handen van Frank Vijg.
– Elke ronde bestaat uit meerdere (historische) videofragmenten.
– Niet deelnemen? Supporters zijn van harte welkom! De tap staat uiteraard open.