Skip to content

Informatie busreis naar Rangers Football Club

De Feijenoorder biedt supporters de mogelijkheid om per bus af te reizen naar de uitwedstrijd in de Europa League tegen Rangers Football Club.

Informatie busreis

Heenreis
Woensdag 18 september 2019 vertrekken er 2 bussen vanaf De Kuip naar Glasgow. Verzameltijd 18:00 uur*.

Vertrek
Om 18:30 uur* zullen wij vertrekken vanaf De Kuip om vervolgens richting Calais te rijden, waar wij rond 22:30 uur* aankomen. Hierna zullen we de overtocht maken van Calais naar Dover. Vanaf Dover rijden we ongeveer in 9 uur naar Glasgow. Verwachte aankomsttijd rond 10.00 uur* (lokale tijd).

Terugreis
Na de wedstrijd staan de bussen gereed bij het stadion. De bussen rijden direct terug na de wedstrijd. De volgende ochtend zullen we de overtocht vroeg in de ochtend maken vanaf Dover naar Calais. Op vrijdag 20 september zal je rond 17:00 uur* aankomen bij De Kuip.

Aantal plaatsen beschikbaar
Er is plaats voor 128 Feijenoorders verdeeld over 2 bussen.

Reisdocumenten
Als bezoeker uit Nederland heb je een geldig paspoort of Europese ID-kaart nodig voor jouw bezoek aan Groot-Brittannië. Het reisdocument moet minimaal geldig zijn tot en met de dag van je terugreis.

Reisbegeleiding
Vanuit de organisatie reizen er 2 begeleiders per bus mee. Na boeking ontvang je uiterlijk 1 week voor vertrek een begeleidende e-mail met alle informatie over de reis.

Prijs
De prijs voor de bus en de wedstrijdkaart is: € 210,- De verkoop verloopt via de online ticketshop op Feyenoord.nl

35 euro ledenvoordeel
Leden van De Feijenoorder ontvangen uiterlijk 2 weken na de boeking €35,- terug van de reissom op hun rekening. Zij betalen dus 175,-. Geen lid maar wel profiteren van ledenvoordeel? Word lid door hier te klikken.

(*) Indicatietijden, exacte tijden volgen later.