Skip to content

De Legioenzaal

Supporters zullen het morgen met eigen ogen (Helaas, nog niet de supporters op vak S) gaan zien. De Legioenzaal heeft een metamorfose ondergaan. Vrijwilligers hebben de afgelopen weken hard gewerkt om De Legioenzaal te renoveren. Hierbij is er gebruikt gemaakt van sponsoren die manuren en materiaal hebben gesponsord. Hiervoor zijn we de sponsoren erg dankbaar voor! Speciale dank gaat hiernaar uit naar FRFC1908.nl voor hun hulp bij dit mooie project.

Sponsoren renovatie Legioenzaal:

De renovatie van De Legioenzaal is nog niet klaar. De aankomende weken gaan we verder met het opknappen van het supportershome. Er moet nog veel gebeuren en dit kunnen we alleen realiseren met hulp van de bezoekers van De Legioenzaal! We gaan in de aankomende weken hiervoor een Crowdfunding starten. Help jij mee om De Legioenzaal nog toffer te laten worden? Later meer….

We laten nog geen foto’s zien van de binnenkant. Neem morgen gerust een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt!