Skip to content

Reis met de bus mee naar Bern

Naar de uitwedstrijd in de Europa League tegen Young Boys in Bern (Zwitserland) laten wij drie bussen rijden. De bussen vertrekken laat in de avond (indicatietijd 23:00 uur) op woensdag 23 oktober. Je bent dan ruim op tijd in Bern waarna je op eigen gelegenheid afreist naar het stadion. Na de wedstrijd staan de bussen weer klaar bij het stadion om je terug naar De Kuip te brengen.

De prijs voor de busreis inclusief wedstrijdkaart is €200,-. Leden van De Feijenoorder ontvangen €35,- ledenvoordeel op de reissom. Leden van De Feijenoorder ontvangen uiterlijk 2 weken na de gespeelde wedstrijd hun ledenvoordeel teruggestort op hun rekening. Nog geen lid? Word lid van De Feijenoorder en profiteer direct van ledenvoordeel! Elke deelnemer aan de busreis ontvangt een unieke wedstrijdsjaal.

De kaartverkoop loopt via de Feyenoord Online Ticketshop. Als je een reis boekt via de Feyenoord Online Ticketshop hoef je dus niet zelf een wedstrijdkaart te kopen Klik hier voor meer informatie over de verkoop.