Skip to content

Zondag kortingsdag in Fanshop voor o.a. De Feijenoorder leden

De Feyenoord Fanshop Marathon bij De Kuip opent aanstaande zondag 17 november tussen 12:00 en 16:00 uur de deuren voor een exclusieve kortingsdag voor leden van Het Legioen, De Feijenoorder en de Kameraadjes. Zij ontvangen op deze dag 25% korting op de wedstrijd- en trainingskleding van adidas.

De kortingsdag belooft een feestelijke middag te worden. Zo is er voor de kinderen een groot Feyenoord-springkussen aanwezig. Daarnaast is ook Brasserie De Kuip geopend met een speciale aanbieding voor leden. Bij ieder drankje ontvangen zij een gratis Feyenoord-gebakje (op=op!).

Toegang
Op vertoon van jouw seizoenkaart, De Feijenoorder ledenpas, Legioenpas of Kameraadjesclubpas heb je toegang tot deze speciale kortingsdag. Overige familieleden zijn uiteraard ook welkom! Wil je alvast inspiratie opdoen? Bekijk het assortiment op www.feyenoordfanshop.nl