Skip to content

DJ Paul Elstak draait legioen warm voor Europese kraker

Het legioen warmt zich volgende week donderdag op voor de Europese kraker Feyenoord – Rangers FC. Feyenoord heeft in samenwerking met De Feijenoorder en FRFC1908 niemand minder dan DJ Paul Elstak weten te strikken!

Iedereen met een wedstrijdticket kan zich vanaf 16:00 uur melden aan de gele of blauwe zijde, waar De Vereeniging en de Legioenzaal zich bevinden. DJ Paul Elstak treedt hier van 17:30 uur tot 18:15 uur op. Meer informatie over de vervroegde opening en de festiviteiten aan de gele zijde volgt later via de officiële clubkanalen.

Voorlopig uitverkochte Kuip

Feyenoord vecht volgende week donderdag in eigen huis voor de laatste kansen op overwintering in Europa. Het team van Dick Advocaat moet Rangers FC verslaan om uitzicht te blijven houden op een plaats in de knock-outfase en weet zich gesteund door een voorlopig uitverkochte Kuip. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor hopelijk weer een onvergetelijke avond in Rotterdam-Zuid!