Skip to content

Vlieg- en busreis naar Porto

De afgelopen dagen zijn we in contact gebleven met Feyenoord naar aanleiding van de straf die de UEFA heeft opgelegd. We steunen het beroep dat de club aantekent tegen de in onze ogen te zware straf die ook, in relatie tot de kaartverkoop voor de wedstrijd in Porto, heel laat werd opgelegd. Veel supporters hebben de reis al geregeld en betaald.

Vlieg- en busreis De Feijenoorder

Omdat we kort voor de wedstrijddatum zitten, is het voor ons niet meer mogelijk om het gecharterde vliegtuig te annuleren. Als we dat doen, zijn we onze investering grotendeels kwijt. We hopen bovendien dat het beroep succesvol gaat zijn en willen supporters dan de wedstrijd laten bezoeken zoals oorspronkelijk bedoelt. We hebben daarom besloten de vliegreis ongeacht de uitkomst van het beroep, door te laten gaan. We kunnen supporters helaas geen restitutie aanbieden en hopen op begrip voor de situatie. Als je vragen hebt bel of mail ons dan.

Busreis 

De busreis duurt 36 uur en kunnen we tot kort voor de wedstrijd annuleren. Dit kost de vereniging wel geld, maar is een zeer beperkt bedrag. We laten dit besluit afhangen van de uitkomst van het beroep. Mocht het beroep niet leiden tot uitstel of wijziging van de straf, dan annuleren we de busreis. We zullen dan supporters die een busreis hebben geboekt persoonlijk benaderen over de verdere afhandeling.