Skip to content

‘Dichter bij de hemel ga je levend echt niet komen’

Af en toe zijn er van die sfeerdoeken die ons allemaal raken. Dit is er zo eentje. Al maanden geleden bedacht. Een beeldschone foto gemaakt. Een groep gepassioneerde en bevlogen Feijenoorders die denkt dat ze dat wel ‘even’ gaan doen. Vrolijk de naaimachine aan t werk zetten, busjes bestellen en wat outlines gaat spuiten.

Ontelbaar veel spuitbussen, broodjes, bier, nog meer spuitbussen, details, bloed, zweet, bier en tranen later bleek dat toch ietsjes anders. Zelden hebben we een doek gemaakt waar zoveel verf in is gaan zitten. Zelden hebben we zoveel details gespoten. Elk hekje, iedere dwarsligger, elke stalen bint, elke deur, elke dakspant en vlaggenmast moest en zou erop komen. Als je goed kijkt zie je de details, het liefdewerk. We zijn super trots op het resultaat! Al heeft het wekenlang keihard doorwerken betekent. Tot en met woensdagochtend aan toe.

Onze dank gaat uit naar de tientallen vrijwilligers en iedereen die heeft geholpen. Zonder jullie hulp was dit plaatje er nooit gekomen. Mogelijk gemaakt door De Feijenoorder, FRFC1908, De Noordzijde, TMV, ASN Rotterdam-Zuid, Boels Verhuur, Feyenoord, Peinemann, Breur Isero, Soffritti Nederland en Caffero Event Fireworks. Foto’s: o.a. Danny de Groot en Edwin Verheul.