Skip to content

Grote outlet Feyenoord Fanshop op 11 en 12 december

De Feyenoord Fanshop organiseert op woensdag 11 en donderdag 12 december een grote outlet. Supporters zijn beide dagen welkom in de Comfortlounge van De Kuip (naast de autopoort bij vak KK), waar de adidas wedstrijd- en trainingslijnen van de afgelopen seizoenen tegen bodemprijzen worden aangeboden.

De korting op de verkrijgbare producten bij de outlet bedraagt maar liefst 70%. Naast de wedstrijd- en trainingslijnen zijn ook diverse adidas casuals en accessoires in de aanbieding.

Voorrang voor leden
Leden van Het Legioen, Kameraadjes en De Feijenoorder krijgen op 11 december de eerste mogelijkheid te profiteren van de outlet. Let op: ledenkorting is niet geldig in combinatie met andere kortingen.

Ieder lid kan op vertoon van zijn of haar ledenpas vier introducees meenemen. Verhinderd? Dan mag je ledenpas worden overgedragen aan een vriend of familielid, wat hen toegang geeft tot de outlet. Een dag later, op 12 december, is de outlet toegankelijk voor alle supporters.

Openingstijden
De outlet in de Comfortlounge is op 11 en 12 december van 10:00 uur tot 20:00 uur. De Feyenoord Fanshops bij De Kuip zijn op deze dagen ook tot 20:00 uur geopend. Hier kan je terecht voor onder meer de adidas wedstrijd- en trainingskleding van het huidige seizoen, waarbij ook hoge kortingen gelden.