Skip to content

Tonny bedankt!

Gisteren nam Tonny Vilhena officieel afscheid van Feyenoord bij Feyenoord-PSV. De 24-jarige middenvelder, die afgelopen zomer naar FC Krasnodar vertrok, ontving uit handen van De Feijenoorder voorzitter Remco Ravenhorst een bronzen Kuip en een bos bloemen.

Afgelopen zomer kwam er na liefst acht seizoenen een einde aan het dienstverband van Vilhena bij Feyenoord. Daarvóór genoot hij vanaf zijn zesde zijn opleiding bij Feyenoord Academy en kan dus met recht een kind van de club worden genoemd.

In januari 2012 debuteerde Vilhena als jeugdspeler in het eerste elftal van Feyenoord. In de jaren die daarop volgden ontwikkelde de linkspoot zich voornamelijk als middenvelder tot een van de drijvende krachten van het elftal. In 2016 won hij met de KNVB Beker met Feyenoord zijn eerste prijs, waarna de landstitel, nog een KNVB Beker en tweemaal de Johan Cruijff Schaal volgden.

Tonny bedankt voor je inzet voor onze club!

Foto’s: Edwin Verheul.