Skip to content

8 aanwinsten van Feyenoord ontvangen een Rotterdams welkomstpakket

Vandaag (ietsje later dan gepland!) ontvingen de acht nieuwe spelers, die Feyenoord deze zomer heeft verwelkomd, van ons een Rotterdams welkomstpakket. Leroy Fer, Rick Karsdorp, Edgar Miguel Ié, Nick Marsman, Luciano Narsingh, Marcos Senesi, Liam Kelly en George Johnston ontvingen elk een kist vol typisch Rotterdamse producten. Wij wensen de spelers veel succes bij Feyenoord en hopen dat zij zich thuis voelen in Rotterdam.

De Feijenoorder bedankt de volgende sponsoren die het Rotterdams welkomstpakket hebben mogelijk gemaakt: De BallententEuromastMuseum Rotterdam, Nultien kleding, Trichis, MiniWorld Rotterdam, La SaluteSchorem, Dutch Ink, golfbaan Kralingen, Rotterdam Partners, Rotterdam Warenhuis, De Noordzijde, Pelgrim bier, Kaapse Brouwers, SS Rotterdam en Brasserie Kaat Mossel.

Foto’s: Ron Sluimer. Dank aan het sfeerteam van De Feijenoorder voor het spuiten van de kistjes.