Skip to content

Herdenking Coen Moulijn op 4 januari 2020

Feyenoord en De Feijenoorder staan op zaterdag 4 januari aanstaande met een officiële herdenking stil bij het overlijden van Coen Moulijn. Het is die dag precies negen jaar geleden dat Feyenoords clubicoon op 73-jarige leeftijd overleed.

Om 19:11 uur – een verwijzing naar het rugnummer van de legendarische linksbuiten – zal bij het standbeeld van Coen Moulijn aan de Olympiazijde van De Kuip een minuut stilte in acht worden genomen. Hierbij zullen onder meer delegaties van Feyenoord en De Feijenoorder en Adrie Moulijn, de weduwe van Coen, aanwezig zijn.

Daarnaast biedt de club supporters op 4 januari de mogelijkheid om het standbeeld van Coen Moulijn te bezoeken. Supporters hebben vanaf 14:00 uur toegang tot het standbeeld via de grote toegangspoort aan de Olympiazijde van het stadion.

In overleg met onder meer Adrie Moulijn en De Feijenoorder heeft Feyenoord onderstaand programma opgesteld.

14:00 uur: Olympiazijde De Kuip geopend (toegang via de grote poort)

19:05 uur: Aankomst Feyenoord, De Feijenoorder en Adrie Moulijn bij het standbeeld

19:11 uur: Minuut stilte ter nagedachtenis

20:11 uur: Olympiazijde De Kuip sluit