Skip to content

Kameraadjes Voetbalfeest 2020 op 29 maart

Het Kameraadjes Voetbalfeest is alweer toe aan de zesde editie! Deze vindt plaats op zondag 29 maart. Duizenden Kameraadjes komen die dag samen om te genieten van allerlei activiteiten en optredens van topartiesten in en rondom de Kuip.

Programma

Tussen 11:00 en 17:00 uur kunnen Kameraadjes tijdens een kidsperconferentie vragen stellen aan Feyenoord-spelers, verschillende activiteiten bezoeken in de buitenring van het stadion en uit volle borst meezingen tijdens optredens van topartiesten.

Kaartverkoop

Leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes bezoeken het Kameraadjes Voetbalfeest gratis. Ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes betalen €10,- per kaartje en per Kameraadjes-lidmaatschap kunnen maximaal vier kaarten worden bijgekocht.

Voorrangsperiode

De voorrangsperiode voor Kameraadjes start zaterdag 8 februari om 09:00 uur. Alle leden ontvangen vrijdag 7 februari een e-mail met informatie over het verzilveren van hun gratis kaartje en de kaartverkoop voor het Kameraadjes Voetbalfeest.

Wees er snel bij!

Het evenement was vorig jaar snel uitverkocht en daarom geldt het principe op=op. Er zijn in totaal 15.000 kaarten beschikbaar. De voorrangsperiode voor Kameraadjes loopt tot en met woensdag 19 februari 17:59 uur. Daarna kunnen ook niet-leden kaarten kopen en extra kaarten bijkopen. Kijk voor meer informatie op https://kameraadjes.feyenoord.nl/voetbalfeest

Blijf op de hoogte

Niks missen over het evenement en de bekendmaking van de topartiesten? Meld je dan aan op het Facebook-evenement en blijf op de hoogte van alle updates.