Skip to content

Uitnodiging vrijdag 31 januari: de vrouwen van Feyenoord Futsal

Sinds dit seizoen speelt de Feyenoord Multiclub vereniging Feyenoord Futsal ook met de dames in het Rood-Wit. Afgelopen seizoen won de ploeg de landstitel en begin van dit seizoen vervolgden ze de zegereeks door de Supercup te winnen.

Ook dit seizoen gaat het in de competitie uitstekend. De ploeg staat 2de 1 punt achter op de nummer 1. Als de ploeg bij de beste 4 ploegen van de competitie eindigt mag het meespelen in de play-offs voor het landskampioenschap.

Als klapstuk speelt de ploeg van 12 t/m 15 april de Champions League wat dit seizoen gespeeld wordt in de omgeving van Malaga (red: Zuid-Spanje). Tegenstanders zijn onder andere Benfica en Atletico Madrid. Maar ook de kampioen van Italië, Oekraïne en Rusland is aanwezig.

De dames spelen hun wedstrijden in het Topsportcentrum in Rotterdam. Op vrijdag 31 januari speelt het team om een plaats in de halve finale van de LANDELIJKE beker en willen graag DE Feyenoord supporters uitnodigen om bij de wedstrijd aanwezig te zijn. Tegenstander is Os Lusitanos uit Amsterdam. Een wedstrijd als deze moet toch in een volle “kleine Kuip” kunnen worden gespeeld.

Bij winst of een gelijkspel zijn de dames zeker van de volgende ronde.

De aanvang is 20:30 uur EN DE ENTREE IS GRATIS! FEYENOORD FUTSAL HEEFT EEN FILMPJE GEMAAKT om de dames aan je voor te stellen en kennis te MAKEN MET HET ZAALVOETBAL VAN ROTTERDAM!

Meer info via: www.feyenoordfutsal.nl/

Tot vrijdag?