Skip to content

Kaartverkoop Kameraadjes Voetbalfeest 2020 zaterdag van start

De kaartverkoop voor de zesde editie van het evenement start zaterdag 8 februari om 09:00 uur. Kameraadjes kunnen vanaf dat moment hun entreebewijs verzilveren en profiteren van de voorrangsperiode. Lees in dit bericht alle informatie over de verkoop(periodes).

Naast het verzekeren van een eigen plek, kunnen leden van de Feyenoord Juniorclub maximaal vier kaarten bijkopen om broertjes, zusjes, ouders of vrienden en vriendinnen mee te nemen! De prijs voor een extra kaart bedraagt €10,- per entreebewijs en de voorrangsperiode loopt tot en met woensdag 19 februari om 17:59 uur.

Bestel nu!

Vrije verkoop

Vanaf woensdag 19 februari om 18:00 uur start de verkoop voor niet-leden van de Feyenoord Juniorclub. Voor slechts €10,- ben je ook aanwezig op het grootste evenement voor jonge Feyenoord-supporters. Gratis het Kameraadjes Voetbalfeest 2020 bezoeken en genieten van alle leuke activiteiten? Word dan nu Kameraadje en:

  • Betaal tot het einde van het seizoen slechts €11,25 voor je lidmaatschap
  • Ontvang een gratis kaartje t.w.v. €10,- voor het Kameraadjes Voetbalfeest
  • Krijg een exclusief welkomspakket

Programma

Tussen 11:00 en 17:00 uur is er van alles te doen in en rondom De Kuip. Zo kun je vragen stellen aan de Feyenoord-spelers tijdens de kidspersconferentie, is er een speciale baby-fotoshoot met de spelers en vinden er in de buitenring van het stadion verschillende activiteiten plaats. In het stadion kun je genieten van een wervelende show met presentator Pepijn Gunneweg en optredens van topartiesten zoals Snelle en Ronnie Flex!

Kaarten gaan hard!

De vorige editie van het Kameraadjes Voetbalfeest waren snel uitverkocht. Wacht dus niet te lang en koop hier snel jouw kaartje.