Skip to content

De Feijenoorder en Trichis verlengen Hand in Hand contract

De Feijenoorder en Trichis hebben deze week het contract voor het magazine Hand in Hand verlengd. Hierdoor geeft Trichis de aankomende 3 jaar het magazine Hand in Hand uit. Naast het uitbrengen van het magazine 10x per seizoen verzorgt Trichis ook de jaarlijkse special over een oud-Feyenoorder. De Feijenoorder is content met de verlenging waardoor de continuïteit en de kwaliteit van het magazine blijft gewaarborgd.

Magazine Hand in Hand

In het magazine Hand in Hand zijn fantastische achtergrondverhalen te lezen over onze mooie club. Verhalen over de rijke clubhistorie worden afgewisseld met interviews, columns, foto’s en interessante feiten en wetenswaardigheden. De redactie van Hand in Hand bestaat voor 100% uit vrijwilligers. Door supporters voor supporters. Leden (30 euro lidmaatschap) van De Feijenoorder ontvangen het magazine automatisch. Nog geen lid maar wil je ook Hand in Hand ontvangen? Klik hier en sluit je aan bij de officiële Feyenoord supportersvereniging.

Reactie Remco Ravenhorst voorzitter van FSV De Feijenoorder

‘We zijn terecht gekomen in een onzekere tijd. Voetbal is op dit moment niet belangrijk, het is een ieders gezondheid die telt. Met de vereniging proberen we zo goed als dat gaat door te gaan. Dat doen we bijvoorbeeld door nu het contract met uitgever Trichis te verlengen. Dat we juist in deze moeilijke tijd tot overeenstemming zijn gekomen tekent de goede en prettige samenwerking.

De Hand in Hand is een belangrijk onderdeel van de vereniging. Wat ik er zo tof aan vind is dat het echt een supportersmagazine is, met leuke artikelen, interviews of foto’s van de sfeeracties. Ondanks dat er nu even geen voetbal is gaan we door met het uitgeven van ons blad. Zo bieden we de leden een stukje afleiding en vermaak, Feyenoord is niet weg te krijgen.

In mei komen we, naast de Hand in Hand, met de jaarlijkse special, dit keer over József Kiprich. Het is wederom een waanzinnig collectors item geworden. Of het nu de vormgeving is door Trichis, of het vele werk van de redactie, zo’n special is zoveel meer dan een paar pagina´s papier. Wie het ontvangt zal het herkennen, ook dit is wat Feyenoord mooi maakt.

De contractverlenging zorgt ervoor dat we ook de komende jaren de kans krijgen om hier een goed vervolg aan te geven.’

Reactie Jan Laban directeur Trichis

‘Wij zijn er trots op om ons steentje te kunnen bijdragen aan het mooie werk van De Feijenoorder. Juist in deze tijd is het belangrijk om samenwerkingsverbanden als deze te kunnen continueren. Hand in Hand is de laatste jaren gegroeid naar een heel stabiele titel in Feyenoord-kringen. De onbevangen, onafhankelijke blik van de supportersvereniging lees en zie je terug in het magazine. En dat weten niet alleen de lezers, maar ook de adverteerders te waarderen. Met veel plezier zetten we de komende drie jaar ons beste beentje voor!’