Skip to content

Voorrang Junioren | Seizoenkaart 2020-2021

Alle junioren van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes kunnen vanaf zaterdag 27 juni (morgen) 9.00 uur met voorrang een seizoenkaart 2020-2021 bestellen. Deze voorrangsperiode loopt tot woensdag 1 juli, 17.59 uur. In deze fase geldt de standaardprijs.

Ben je nog geen lid? Aanmelden om te profiteren van deze voorrang is niet meer mogelijk. Na de voorrangsperiode van Junioren van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes krijgen overige supporters de mogelijkheid een seizoenkaart aan te schaffen. Deze fase start op woensdag 1 juli 18.00 uur.

Momenteel hebben seizoenkaarthouders nog de mogelijkheid om een (andere) nieuwe stoel uit te zoeken en eventueel bij te kopen. In fase 2 kunnen seizoenkaarthouders bovendien nog bijkopen en geldt de vroegboekprijs.

Ben jij een seizoenkaarthouder en wil jij er straks ook als eerste bij zijn wanneer we weer met publiek mogen spelen? Verleng dan nu jouw seizoenkaart(en) in de online Ticketshop en steun de club! Op Feyenoord.nl vind je een teller die precies en actueel aangeeft hoeveel seizoenkaarten er al zijn verlengd.

Aanvullend een aantal algemene punten over het verlengen of aanvragen van een seizoenkaart:

  • Het is voor supporters vanaf fase 3 mogelijk om gespreid te betalen d.m.v. automatisch incasso, in twee termijnen. Incassomomenten zijn 31 juli en 31 augustus.
  • Alle informatie over de verschillende fases vind je hier.
  • Klik hier voor alle overige informatie over een seizoenkaart 2020-2021.