Skip to content

Zesde Feyenoord Fanshop geopend in Maasstad Ziekenhuis

Feyenoord en haar partner Maasstad Ziekenhuis hebben vandaag een nieuwe Feyenoord Fanshop geopend. Daarmee komt het aantal Feyenoord Fanshops in Rotterdam en omgeving, naast de online fanshop www.feyenoord.nl, op zes.

De officiële opening werd verricht door Joris van Dijk, commercieel directeur van Feyenoord, en Peter Langenbach, voorzitter van de raad van bestuur van het Maastad Ziekenhuis. Uit handen van Feyenoord 1-speler Lutsharel Geertruida ontving Langenbach bovendien het nieuwe Feyenoord-thuisshirt voor seizoen 2020-2021, dat eerder vandaag officieel werd onthuld en in alle fanshops te verkrijgen is.

Kracht brengen

Joris van Dijk ziet de Fanshop als een logisch gevolg van de goede samenwerking die de voetbalclub heeft met het Maasstad Ziekenhuis. ‘Eind vorig jaar hebben we de handen ineen geslagen met het Maasstad Ziekenhuis om op sociaal-maatschappelijk gebied het verschil te maken. Dat is dit jaar natuurlijk extra belangrijk geworden. Door middel van deze nieuwe Fanshop kunnen we met Feyenoord nu structureel kracht brengen op een plek waar dat nodig is: in het hart van de zorg.’

Feyenoord dichterbij

Ook Peter Langenbach ziet de komst van de Fanshop als een mooie toevoeging. ‘Als de coronacrisis ons één ding heeft laten zien, is het wel dat we samen sterk moeten staan. Daarom zijn we ook blij met en trots op het partnerschap met Feyenoord. Veel van onze patiënten en medewerkers zijn ook supporter van Feyenoord. Voor hen komt de club dankzij deze nieuwe Fanshop een beetje dichterbij.’

Partnerschap

Feyenoord en het Maasstad Ziekenhuis zijn in november 2019 een partnerschap aangegaan, waarbij samen wordt opgetrokken op sociaal-maatschappelijk gebied. Onder de noemer #KrachtvanFeyenoord werken voetbalclub en ziekenhuis gezamenlijk aan vier belangrijke speerpunten: vitaliteit & sportparticipatie, werkgelegenheid, stages en kennisdeling. In de wijken rondom Feyenoord-stadion De Kuip en het Maasstad Ziekenhuis lopen in het kader hiervan diverse projecten.

Zes Fanshops

Los van de webshop www.feyenoord.nl en de nieuwe Fanshop in het Maasstad Ziekenhuis heeft Feyenoord vijf andere fanshops: twee winkels in de schaduw van De Kuip (Fanshop Stadion Topsportcentrum en Fanshop Stadion Marathon), twee in het centrum van Rotterdam (Fanshop Centraal Station en Fanshop Binnenwegplein) en een buiten de stad: Fanshop Spijkenisse.

Korting

Wist je dat je als lid van De Feijenoorder 15% korting krijgt in de Fanshops? In de fysieke fanshops ontvang je de korting door je ledenpas te tonen aan de kassa.

Tevens ontvang je 15% korting in de webshop van Feyenoord. Voer jouw lidnummer in bij het kortingscode-veld in de winkelmand van www.feyenoordfanshop.nl. Je 10-cijferige lidnummer staat achterop je ledenpas.

Let op: je ontvangt geen 15% korting op afgeprijsde artikelen. Je ontvangt de korting alleen als je niet bent ingelogd in de webshop van Feyenoord.