Skip to content

Reis met de spelersbus naar De Kuip

Heb je er altijd al van gedroomd om in de officiële spelersbus van Feyenoord naar De Kuip te rijden? 

Op 24 augustus 2020 kun je met de spelersbus van Feyenoord naar De Kuip. Door een enthousiaste gids worden jullie met een groepstour rondgeleid door het mooiste stadion van Nederland. De rondleider laat jullie de meest bijzondere plekken van De Kuip zien. Je voelt dezelfde spanning als een Feyenoord-speler wanneer je in de spelerstunnel staat, ruikt het gras van het beste veld van Nederland en neemt in het perscentrum plaats op de stoel van Dick Advocaat. Het bezoek aan het vernieuwde Feyenoord Museum maakt de rondleiding door De Kuip compleet. Hier staan de belangrijkste bekers en schalen die Feyenoord ooit heeft gewonnen. 

In samenwerking met RingelBergtours bieden wij voor leden 10% exclusieve korting op de busrit met de spelersbus en een bezoek (inclusief rondleiding) aan De Kuip. De kortingscode hebben leden ontvangen via onze nieuwsbrief. De nieuwsbrief niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met je adresgegevens.

Klik hier (voor de opstapplaatsen Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam) en om direct te boeken.

Klik hier (voor de opstapplaatsen Dordrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk en Barendrecht ) en om direct te boeken.