Skip to content

Leden ontvangen 15% korting bij Lyle & Scott Rotterdam

Vanaf aankomende zondag ontvangen alle leden van De Feijenoorder 15% korting (niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen) op wedstrijddagen bij Lyle & Scott Rotterdam op vertoon van de ledenpas. Leden ontvangen 15% korting (niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen) op de wedstrijddagen bij oefenwedstrijden, thuiswedstrijden, uitwedstrijden en bij Europese duels.

Lyle & Scott

Lyle & Scott is ontstaan in Schotland en bestaat al sinds 1874, toentertijd stond het merk aan het voorfront van menswear. Met de jaren zijn zij uitgegroeid tot een erkend merk onder de casuals. Sindsdien heeft het merk een sterke connectie met supporters over de hele wereld. In welk stadion je ook zit, de gele arend is hoe dan ook aanwezig onder de supporters.

In augustus 2018 opende Lyle & Scott Rotterdam haar deuren en was daarmee de eerste vestiging van het Schotse merk in Nederland. De winkel, gevestigd op de Meent 120, heeft buiten een groot assortiment ook een bar waar de gasten gezellig een drankje kunnen doen.

Kortingsactie

Het zijn onzekere tijden door het coronavirus. Kunnen we op korte termijn wel weer naar uitwedstrijden toe? Om het voetbalgevoel er in te houden zijn we deze actie met Lyle & Scott Rotterdam gestart. In de winkel hangen ingelijste voetbalshirts en de winkel is gelegen in het centrum van Rotterdam.

Ledenpasje

Je ontvangt de 15% korting (niet van toepassing op reeds afgeprijsde artikelen) op de wedstrijddag op vertoon van onze ledenpas. Tot 4 september kun je dit doen met het ledenpasje van het seizoen 2019-2020. Na 4 september kunnen leden profiteren van de korting op vertoon van het ledenpasje van het seizoen 2020-2021.

Ben je benieuwd naar de collectie van Lyle & Scott? Loop dan alvast even langs in de winkel of bezoek de website.

Nog geen lid van de supportersvereniging maar wil je wel profiteren van deze kortingsactie? Word dan vandaag nog lid door hier te klikken. We sturen dan z.s.m. de ledenpas toe.