Skip to content

Streefbedrag Legioenzaal een stap dichterbij dankzij Protex Marine & Industry Oils BV

‘Kunnen wij als bedrijf ook meehelpen om De Legioenzaal en de sfeeracties te steunen?’, met die vraag klopte Protex Marine & Industry Oils BV uit Hoogvliet aan bij de supportersvereniging. Protex Marine reageerde op onze donatie-oproep om de Legioenzaal van nieuw licht en geluid te voorzien.

Protex Marine & Industry Oils BV is al onderdeel van de Shipping Club van Feyenoord en zocht daarnaast ook een manier om supportersdoeleinden te sponsoren. Het bedrijf is expert in scheepsmeeroliën en smeermiddelen. De sterke band met Feyenoord wordt mede veroorzaakt door de vele Feyenoordsupporters die bij het bedrijf werken.

Wij zijn erg blij met het aanbod van Protex Marine & Industry Oils BV. Mede door hun steun kunnen we onder andere De Legioenzaal en de sfeeracties een extraatje geven.

Je kunt overigens nog steeds doneren voor de opknapbeurt van De Legioenzaal. Het streefbedrag van €7500,- is bijna bereikt. Klik hier om te doneren.

Heb je een bedrijf en wil je ook supportersdoeleinden steunen? Stuur een e-mail naar [email protected] en we nemen vrijblijvend contact met je op.

Geen bedrijf en nog geen lid van de officiële Feyenoord Supportersvereniging? Word lid en steun ons!