Skip to content

Transfernieuws

Nog even en dan komt de loting voor de groepsfase voor de Europa League eraan. 2 oktober rollen de balletjes weer. Feyenoord is erbij, we zijn natuurlijk erg benieuwd welke 3 tegenstanders Feyenoord gaat loten. Al jaren zorgt feyenoordeuropa.nl voor het laatste nieuws op het gebied van: feitjes over de tegenstander, info over de speelsteden, de UEFA-coëfficiënten en niet onbelangrijk de bierprijzen.

Wij hebben goed nieuws voor de Feyenoordsupporters. Vanaf dit seizoen zal feyenoordeuropa.nl al het nieuws omtrent Europees voetbal via de Supportersvereniging publiceren. Als Supportersvereniging zijn wij de laatste jaren actief om zoveel mogelijk supporters de kans te bieden om hun ploeg achterna te reizen. Bussen en charters zijn de afgelopen seizoenen beschikbaar gesteld naar Odessa, Rome, Porto, Bern, Glasgow en Manchester. Al het nieuws omtrent de loting en de tegenstanders helpt mee aan een mooie Europese beleving.

Helaas is het nog afwachten hoe het zal gaan qua bezoek van thuis- en uitwedstrijden op het Europese podium. De Europese trips zijn voor veel supporters iets om naar uit te kijken. Check regelmatig defeijenoorder.nl voor het laatste nieuws omtrent Feyenoord en Europees voetbal en blijf op de hoogte.