Skip to content

Hangt dit doek binnenkort bij jouw bedrijf in het pand?

Vorig seizoen hingen er 2 gedrukte doeken van onze hoofdsponsor Droomparken aan De Kuip. De doeken met een afmeting van 10 meter (lengte) x 9.5 meter (breedte) zijn door Droomparken beschikbaar gesteld aan de Supportersvereniging.

Aangezien wij geen ruimte hebben op ons kantoor willen we beide doeken graag beschikbaar stellen aan bedrijven die 1 of misschien wel beide doeken willen overnemen voor een ludiek bedrag. De opbrengst van beide doeken zullen terugvloeien naar ons sfeerbudget.

Heb je interesse in 1 of beide doeken stuur dan een e-mail naar [email protected] en we nemen contact met je op. Hopelijk krijgen beide doeken een mooie plek in een Feyenoord gerelateerd bedrijf.

Foto’s: Feyenoord Media

Doek 1
Doek 2